Beukenhouten wenteltrap venezia smart

1,532.00

Hardhouten beuken wenteltrap. Deze trap is uitgevoerd met een houten gelakte leuning en gepoedercoate metalen staanders. Duurzaam en ruimtebesparend.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: MK0011 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Beukenhouten wenteltrap venezia

Deze robuuste trap is een streling voor uw oog. Het is een hoogwaardige beukenhouten wenteltrap die in ieder interieur tot zijn recht komt. Tevens neemt hij minder ruimte in dus maakt hij de kamer optisch groter. Wie wilt dat nu niet. Doorsnede 120 x 120 cm.

Voordelen

Deze trap heeft stevige treden van 35 mm dik. Ze zijn gemaakt van massief beukenhout.                   Deze houtsoort staat bekend om zijn hardheid. Ook splintert dit niet en is daarom uitermate geschikt voor de bouw van trappen.                                                                                                                       Het is dan ook niet voor niets dat er voor deze draaitrap beukenhout is gekozen.

De traptreden zijn voorzien van een  gelakte afwerking.

Deze wenteltrap is voorzien van ook een beukenhouten leuning. Deze is 40 mm dik en net zoals de treden is deze ook voorzien van een laklaag.

Voor bovenaan de trap is er een bijpassend hekwerk. Deze heeft 5 horizontale staaldraden waardoor het de moderne strakke look krijgt.

Dit stoere robuuste komt ook mede doordat alle metalen onderdelen hoogwaardig gepoedercoat zijn in de kleur zilver.

Overige opties

U kunt uw draaitrap makkelijker hoger maken door de uitbreidingselementen. Deze zijn te verkrijgen voor vloer tot vloerhoogte tot 356cm.

De gepoedercoate onderdelen zijn te verkijgen in meerdere kleuren namelijk zwart en wit. Zo is deze trap aan te passen aan uw eigen stijl en krijgt hij ineens door de andere kleur een hele andere uitstraling.

Langs het trapgat kan naar smaak, een bijpassende ballustrade zowel rond als recht worden aangebracht.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een ruimtebesparende wenteltrap en u daar niet gelijk de hoofdprijs voor wilt betalen dan is deze Venezia beukenhouten wenteltrap een hele goede keuze.

Robuust, stoer, stijlvol en vooral duurzaam.

Mocht u toch niet overtuigd zijn, dan nodig ik u van harte uit om een kijkje te nemen in onze webshop waar nog veel meer keuze aanwezig is.  bouwpakket trappenwinkel

 

 

Extra informatie

Gewicht 100 kg
Afmetingen 120 × 90 × 60 cm
Balustrade om het trapgat

Breedte van deze trap:

Houtdikte trede en bomen

Houtsoort van deze trap

Ruimte op de vloer nodig:

Trap aantrede

Trap draait linksom of rechtsom

Max. Hoogte trap:

Trap optrede

Minimale trapgat maten nodig:

Trapleuning