Winkelmand

RECHTE STEEKTRAPPEN

Rechte steektrappen lopen het makkelijkst omdat er geen draaien in zitten. Aan de andere kant als u de ruimte hier niet voor heeft. Dan is een trap met één of twee draaien soms niet anders. Bij Bouwpakket trappen hebben wij voor elke situatie wel een oplossing. Kortom in iedere prijs klasse en zeer veel verschillende maten, maar ook op maat gemaakt. U kunt hier de maten invullen die u heeft en dan laat de site zien welke trap er eventueel in zou passen.

Goedkope rechte steektrappen

Bij bouwpakket trappen vindt u al rechte steektrappen vanaf € 88,- incl. BTW. Maar ook een steektrap van € 217,- incl. BTW. Misschien komt een trap met kwartslag onder met een trap prijs vanaf € 272,- incl. BTW of met een kwartslag boven toch beter uit. Voor het uitrekenen van een trap op maat kunt u het beste naar trap berekenen online gaan.

Niet alleen maar rechte steektrappen

Wij maken ook op maat gemaakte trappen in elke gewenste houtsoort. Wij kunnen dan ook de trap gratis bij u komen inmeten. In tegenstelling van de bouwpakket trappen, want die hebben allemaal al een vaste maat. Ga voor een inmeet afspraak naar contact.

Rechte steektrappen vaker in nieuwbouw woningen

Steeds vaker worden nieuwbouw woningen gebouwd met steektrappen. Dit omdat een steektrap veel makkelijker loopt en daarnaast worden mensen steeds ouder. Dus eigenlijk maar goed dat daar over na gedacht is. Natuurlijk worden er nog steeds veel trappen met kwartslagen gebruik. Maar daarentegen als de ruimte hier voor is, dan zijn een rechte steektrappen veel beter.