Winkelmand

TRAPPEN TWEEKWARTEN

Trappen tweekwarten zijn er in zoveel verschillende maten en opties. Wanneer heeft u een tweekwarten trap nodig! Onder andere als uw trapgat kleiner is als 210 cm. Dan krijgt u een trap met tweekwarten die om één spil draait zoals op de foto rechts. Tweekwarten trappen voor links of rechtom. Anderzijds als uw trapgat groter is als 210 cm. Dan krijgt u een tweekwarten trap met twee spillen zoals op de foto links. U vindt hier meer uitleg over trappen met tweekwarten. Het is ook mogelijk om door ons uw trapgat te laten maken. Echter wel alleen in houten vloeren, dus niet in beton.

Trappen tweekwarten houtsoorten

Tweekwarten trappen zijn er in verschillende houtsoorten. U kunt deze trappen vinden in bouwpakket trappenwinkel. Hier vindt u ook trapleuningen en balustrades. De houtsoorten voor deze trappen zijn er in vurenhout, beukenhout en eikenhout. Hetzelfde als de trappen zijn ook de trapleuningen en balustrades er in deze houtsoorten.

Trappen tweekwarten op maat

Bij bouwpakket trappen kunnen wij ook een op maat gemaakt trap voor u maken. Daarnaast kunnen wij deze ook voor u plaatsen waar ook in Nederland of België. Heeft u liever een op maat gemaakte trap? Gaat u dan naar Maatkracht trappen. Daar maken zij graag een op maat gemaakte trap voor u. Zelfs nog in veel meer houtsoorten zoals bijvoorbeeld mahonie of rubberwood, enz. Bij ons in de trappen showroom in Wijk bij Duurstede kunt u ook een aantal voorbeelden komen bekijken. Het maakt niet uit waar u woont want wij gaan door heel Nederland en België.