Winkelmand

TRAPPEN BOVENKWART

Trappen bovenkwart zijn trappen met een draai aan de bovenkant naar links of naar rechts. Door middel van een kwartslag boven te maken kunt u vaak een toilet onder de trap maken. Daarnaast worden deze trappen vaak vanuit de gang beneden net achter de voordeur geplaatst. Hieruit volgt dat u hier dan gelijk een halfslag trap er bovenop kunt zetten voor naar de zolderverdieping. Een trap die recht begint loopt makkelijk naar boven. Hier kunt u eventueel trappen met een kwartslag boven uitzoeken en bestellen. Let u er alstublieft wel op dat deze trappen vaste maten hebben.

Trappen bovenkwart als bouwpakket

Een trap die volledig in elkaar geleverd wordt kan meestal niet door de voordeur. Daarom worden al onze trappen als bouwpakket trap geleverd. Als wij de trap voor u moeten plaatsen dan nemen wij hem ook als bouwpakket mee. Eigenlijk plaatsen wij alleen maar trappen op maat. Maar als u er echt niet uitkomt kunt u ons altijd bellen en komen wij het voor u doen.

Maten van trappen bovenkwart

Op deze pagina kunt u de trap maten invoeren die u heeft en kijken of er een trap bij zit die in uw situatie past. Dat betekend dat bouwpakket trappen voor u zoekt en dat u niet hoeft te zoeken naar een passende trap. U krijgt dan ook gelijk alternatieven van trappen bovenkwart te zien die dan eventueel wel zouden passen. Als u er echt niet uitkomt kunt u ook bellen met +31343592770 of onze toonzaal in Wijk bij Duurstede bezoeken. Hier staan de meeste modellen opgesteld en kunt u ze belopen / uittesten.

Hier op doe het zelf trappen vindt u nog veel meer trappen bovenkwart maten en mogelijkheden.