Monaco extreem ruimtebesparende rechte trap

724.00

Een ruimtebesparende rechte trap met een luxe, moderne uitstraling door de 30mm dik massieve traptreden uitgevoerd in gelakt beuken of walnoot.

Deze moderne trap is voorzien van een stalen balustrade en leuning uitgevoerd in een hoge kwaliteit poedercoating. Deze zijn verkijgbaar in de kleuren zilver en wit.

Slechts 1 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Extreem ruimtebesparende rechte trap

De Monaco

Onze luxe, moderne extreem ruimtebesparende rechte trap. Deze designtrap is een lust voor het oog. Staat in elk modern interieur. Door zijn compacte vormgeving is deze trap in zeer kleine ruimtes al te plaatsen. Met een minimale trapgatopening van 130×63 is deze trap dus ideaal voor bijvoorbeeld in uw kantoor, woonkamer of kleine hal. MONACO

Voordelen

Deze extreem ruimtebesparende rechte trap is afgewerkt met mooie designtreden van 30mm dik. uitgevoerd in massief beukenhout.

Deze treden zijn voorzien van een laklaag welke zorgt voor een luxe uitstraling.

Groot voordeel van deze trap is dat hij in een kleine trapgatopening geplaatst kan worden. Met een minimale afmeting van 130×63 met een plafonddikte van 25 cm is dit al mogelijk.

Om de veiligheid te waarborgen is deze trap voorzien van een stalen leuning. Alle stalen onderdelen van deze moderne ruimtebesparende beukenhoutentrap zijn uitgevoerd in een hoge kwaliteit poedercoating.

Opties

Deze rechte trap is ook te verkrijgen naast beuken in walnoot. Net als de beuken uitvoering wordt deze ook afgelakt in een hoogwaardige lak.

De stalen onderdelen zijn ook verkrijgbaar in gepoedercoat wit.

Ook kunt u deze moderne trap uitbreiden met een tweede leuning.

Wat deze trap ook bijzonder maakt is dat er een uitbreidingselement bij te bestellen is waardoor de maximale hoogte van 2.94 naar 3.15 gaat.

Tevens kunt u er ook nog voor kiezen om er een rechte leuning langs te plaatsen. Dit gaat per meter.

 

Technische gegevens

De treden van deze extreem ruimtebesparende rechte trap bestaan uit beuken of walnoot treden van 30mm dik gelakt hout. Alle stalen onderdelen zijn gepoedercoat en standaard verkrijgbaar in zilver. Als optie kunt u ook voor de witte uitvoering kiezen. De trap bestaat uit n12 treden.

Vloer tot vloer is de de afstand maximaal 2.94. Als extra optie kunt u voor de uitbreidingselement kiezen en dan haalt hij een hoogte van maximaal 3.15.

De minimale afmeting van de grote van het trapgat is 130×63 met een plafonddikte van 25 cm.

 

rechte steektrappen

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 50 kg
Afmetingen 120 × 90 × 60 cm
Balustrade om het trapgat

Breedte van deze trap:

Houtdikte trede en bomen

Houtsoort van deze trap

Ruimte op de vloer nodig:

Trap aantrede

Trap draait linksom of rechtsom

Max. Hoogte trap:

Trap optrede

Minimale trapgat maten nodig:

Trapleuning